Links Zijn is een geestesziekte door Anne Marie Waters.

In mijn mailbox om te publiceren in weblogvanjou. Bij deze.

Links Zijn is een geestesziekte

image

De Britse activiste en publiciste Anne Marie Waters is directeur vanShariawatch.org.uk en bestuurslid van Pegida UK. Zij schreef onlangs het geruchtmakende artikel Why Leftism Is A Mental Illness. Waters betoogt dat de huidige linkse beweging in haar opvattingen trekken vertoont van een ernstige persoonlijkheidsstoornis.

Lees verder

UPDATE 21 juli Uitvaart. In Mali zijn op woensdag 6 juli 2016 de 29-jarige sergeant der 1e klasse Henry Hoving en de 24-jarige korporaal Kevin Roggeveld omgekomen.

Bij toeval heb ik mail contact gehad met de moeder van Kevin, was niet de bedoeling, maar soms komt het op je weg. Henny heel veel sterkte.

In zijn woonplaats Winschoten vond woensdagmiddag de uitvaartdienst van de in Mali omgekomen militair Henry Hoving (29) plaats.

Lees verder

`n Verhoal over HinderkTepper oet Kolham aan de Hoofdweg 8

In mijn mailbox een verhaal in het Grunnegs door Egbert Knapper over mijn vader Hendrik Tepper. De eerste foto: mijn ouders met hun eerste auto. Tweede foto mijn pa met zijn peerd.   Deze tekst is van beheerder weblog Henk TepperIMG_0619 (Edited)pa en moe vrouger

`n Verhoal over HinderkTepper. 50 jaar geleden , rond 1965

Aan de hoofdweg in Kolham woonde een boer Tepper en in de volksmond werd er altied overHinderkTepperproat.

Lees verder